Programma Zomerfeesten Varkenmarkt zondagmiddag 1 september 2019

Ronnie Ruysdaal

Ronnie Ruysdaal

Ronnie Ruysdael = 100% polonaise garantie = ouderwets gezellig feest

In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal, met in 1 hand een vlaggetje en de andere hand op de schouder van de voorganger. En die voorganger kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is van iedereen. Iedere generatie en iedere laag van de bevolking  voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert. 

Ronnie Ruysdael zingt zijn eigen liedjes: ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen. Ronnie Ruysdael heeft altijd een koffer vol cadeaus. En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk.

Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting de fiets. Want auto rijden is er meestal niet meer bij ;-) Ronnie Ruysdael gaat door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!  Onder het motto: ‘Ik ga door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!’ weet deze koning van de polonaise keer op keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

ABBAcz

ABBAcz

ABBAcz komt uit Tsjechië. Twee prachtige vrouwen met gouden stemmen, een virtuoze keyboardspeler, een krachtige en getalenteerde quitarist, een groovende basspeler, een vaste drummer. ABBA-muziek is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. Iedereen kent de oorverstaanbare glorieuze stapel onvergetelijke hits met dat specifieke uitbundige geluid. 

Deel Jouw idee!
#zomerfeestenselfie
Oordopjes Hans Anders
Dinsdag 27 Augustus: Jannes
Woensdagmiddag 28 Augustus: Saskia & Serge
Woensdag 28 Augustus: Rene Schuurmans
Donderdag 29 Augustus: Alex
Vrijdag 30 Augustus: Jody Bernal
Zaterdag 31 Augustus: Peter Beense
Zondag 1 September: Ronnie Ruysdael
Frits Swijnberg op de Varkenmarkt 2018
Dé Zomerfeesthit van de Varkenmarkt
Flashback naar 2015

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem