Programma Zomerfeesten Varkenmarkt zaterdagmiddag 25 augustus 2018

Zomerfestival op de Groenmarkt én de Varkenmarkt

Zomerfestival op de Groenmarkt én de Varkenmarkt

Ook dit jaar wordt er door Gorinchem beweegt, de Gemeente Gorinchem, de Groenmarkt én de Varkenmarkt een kindermiddag georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het Zomerfestival Gorinchem. Rond 16:00u wordt het festival afgesloten op de Varkenmarkt met een optreden van One Two Trio.

 

One Two Trio

One Two Trio

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!

Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als 'Sjoe Sjoe Wa' en 'de Hokie Pokie'.. Maar ook liedjes als 'Ik heb een snotje in mijn neus' en 'Ik lust alleen maar friet' zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma's als 'De BZT Show' of 'De Schatkist' van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ''huisband'' van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse 'RTL grote club van Sinterklaasfeest'! One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt! De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

Programma Zomerfeesten Varkenmarkt zaterdagavond 25 augustus 2018

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem