Programma Zomerfeesten Varkenmarkt woensdagmiddag 22 augustus 2018

Het Arkels Visserskoor

Het Arkels Visserskoor

De afgelopen jaren is de woensdagmiddag uitgegroeid tot een gezellig meezing spektakel. Gelukkig staat dit jaar op woensdagmiddag het Arkels Visserskoor weer op het podium. 

Op 1 oktober 1995 stak een aantal leden van een traditioneel mannenkoor de koppen bij elkaar en besloten als "zingende vissers" aanwezig te zijn bij een regionale maritieme dag.
Deze dag leverde de groep zangers diverse aanvragen op voor meer optredens. Vanaf dat moment was het Arkels Visserskoor geboren.

Het repertoire van het koor bestaat uit ruim 100 nummers varierend van van Nederlandstalige meezingers tot lerse ballads, Engelstalige shanties en evergreens en ook een aantal bekende Duitstalige nummers.

 

Programma Zomerfeesten Varkenmarkt woensdagavond 22 augustus 2018

Anita Meyer

Anita Meyer

Al 35 jaar aan de top van de Nederlandse showbizz

Met de internationale megahit ‘Why tell me why’, vele top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. En ook nu nog staat Anita te boek als één van de meest gewaardeerde en geboekte artiesten van Nederland!

Haar grootste hit ‘Why tell me why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met veel succes ontvangen.

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem