Programma Zomerfeesten Varkenmarkt woensdagmiddag 16 augustus 2017

Het Arkels Visserskoor

Het Arkels Visserskoor

De afgelopen jaren is de woensdagmiddag uitgegroeid tot een gezellig meezing spektakel. Gelukkig staat dit jaar op woensdagmiddag het Arkels Visserskoor weer op het podium. 

Op 1 oktober 1995 stak een aantal leden van een traditioneel mannenkoor de koppen bij elkaar en besloten als "zingende vissers" aanwezig te zijn bij een regionale maritieme dag.
Deze dag leverde de groep zangers diverse aanvragen op voor meer optredens. Vanaf dat moment was het Arkels Visserskoor geboren.

Het repertoire van het koor bestaat uit ruim 100 nummers varierend van van Nederlandstalige meezingers tot lerse ballads, Engelstalige shanties en evergreens en ook een aantal bekende Duitstalige nummers.

Het Arkels Visserskoor wordt mede mogelijk gemaakt door: Van Weenen Groente en Fruit en de Gemeente Gorinchem 

 

Zuster Begonia

Zuster Begonia

Nancy van Heeswijk brengt als Zuster Begonia een indrukwekkende afwisseling van herkenbare nummers uit vervlogen tijden waarvan de teksten soms zijn aangepast naar het verhaal van Zuster Begonia.

Zij is de jongste zus van Zuster Klivia en vertelt in een verhaal vol humor, emotie en herkenbare situaties over haar leven. Over de keuzes in de liefde, de beroepen die zij heeft gehad, de plaatsen op de wereld waar zij is geweest en hoe het zo gekomen is dat zij verpleegster van de lach is geworden. ‘Ik voel me járen jonger’ en ‘Het is een feest der herkenning’, zijn veelgehoorde opmerkingen na haar verrassende optreden.

Nancy van Heeswijk heeft voor iedereen een praatje, hand of knuffel paraat waardoor zij ook als Zuster Begonia al snel in alle harten wordt gesloten terwijl zij zingend door het publiek gaat.

Programma Zomerfeesten Varkenmarkt woensdagavond 16 augustus 2017

O'G3NE

O'G3NE

O’G3NE is een meidenband bestaande uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden.

O’G3NE schrijft geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. De drie zussen zijn hiermee de “voices of Holland”.

Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches en kozen ze weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes. O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze singles stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit. Direct na het winnen van de finale van The Voice of Holland domineerde O’G3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 “Magic”, 2 “Change will come” en op 3 “Emotions”.

O'G3NE wordt mede mogelijk gemaakt door: De Groot en Visser

Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje. Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt.

Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant’s DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij. In het voorjaar van 2014 komt zijn debuutalbum Alle Remmen Los! uit. Ook wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn nieuwe single Wat Hebben We Gelachen is Jeroen helemaal klaar om zijn volgende hit te gaan scoren. Met zijn repertoire zet Jeroen elk feest volledig op zijn kop.

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem