Programma Zomerfeesten Varkenmarkt woensdagmiddag 22 augustus 2018

Het Arkels Visserskoor

Het Arkels Visserskoor

Het Arkels Visserskoor

Ook dit jaar ontbreken zij niet op ons programma : Het Arkels Visserskoor.
Voor ons en het publiek is dit al jaren een succes-formule, een gezellige meezingmiddag met op het podium dit mannenkoor.
Deze senioren-middag is al jaren door oud én jong, een goed bezochte middag en ook nu zeggen wij houdt deze woensdag vrij in uw agenda.

Al meer dan 20 jaar treedt het Arkels Visserskoor met succes op.
Op 1 oktober 1995 stak een aantal leden van een traditioneel mannenkoor de koppen bij elkaar en besloten als "zingende vissers" aanwezig te zijn bij een regionale maritieme dag.
Deze dag was een succes en het leverde de groep zangers diverse aanvragen op voor meer optredens. Vanaf dat moment was het Arkels Visserskoor geboren en treden zij regelmatig op.

Hun repertoire bestaat uit ruim 100 nummers variërend van : Nederlandstalige meezingers; lerse ballads; Engelstalige shanties en evergreens en ook een aantal bekende Duitstalige nummers.

Meedeinen, armen in elkaar en van links naar rechts bewegen, dat is wat er ook dit jaar staat te gebeuren tijdens een optreden van het Arkels Visserskoor en natuurlijk zal het publiek uit volle borst meezingen.

 

Programma Zomerfeesten Varkenmarkt woensdagavond 22 augustus 2018

Anita Meyer

Anita Meyer

Anita Meijer al meer dan 40 jaar aan de top!

Wij zijn er trots op deze unieke Nederlands artieste te mogen verwelkomen op de Zomerfeesten Varkenmarkt!

Anita Meijer zullen de meeste van ons wel kennen van haar doorbraak als solo artiest in 1976 met haar nummer 1 hit: The alternative way.
Nóg bekender werd zij in 1981 met het nummer Why, tell me why, dit was een nog grote doorbraak.
De opvolger van deze single They don't play our lovesong anymore  werd wederom een succes en ook haar  albums: Shades of Desire; Past, present and future en Moments together scoorden goud. Anita Meijer scoorde hit na hit en zij stond bovenaan de hitlijsten. Een Nederlandse artieste, die veel voor elkaar kreeg en veel records brak.

Zo is het uniek te noemen, dat Anita als eerste Nederlandse artieste een videoclip opnam met het nummer: Heart of stone. Ook had zij als eerste Nederlandse artieste een theatershow door heel Nederland.

Een talentvolle artieste, maar dat haar bekendheid nog veel en vele malen groter worden was bijna niet mogelijk, maar het gebeurde. Bij het Gala of the year van Lee Towers was zij te gast en zong samen met hem het duet: Run to me, dit werd een enorm succes ! Alle TV programma's wilden hen in hun programma. Ivo Niehe had de primeur en de uitzending in de TV Show zette haar carrière op zijn kop. Het duo Anita Meijer en Lee Towers was een succes, heel Nederland wilde deze twee rasartiesten zien en horen en de boekingen zaten snel vol. Ze waren een hit.
Een album vol met opgenomen duetten van hen werd al snel Goud en in een mum van tijd zelfs Platina. Beide artiesten stonden aan de top en nog zijn ze hot als duo maar zeker ook als solo artiest.

Dat Anita uniek te noemen is en veel als eerste vrouwelijk Nederlandse artieste dingen voor elkaar kreeg bleek ook uit de 3 volgeboekte optredens in Ahoy! Nog nooit eerder en zelfs nu nog is deze eer aan haar. Zij is de eerste Nederlandse vrouwelijke artieste die het meest in een uitverkochte Ahoy heeft gestaan.

Hoe trots zijn wij dan ook, dat deze bekende Nederlandse artieste, bij ons het podium betreedt. 

Act on Demand

Act on Demand

DE BESTE HITS, ENERGIE EN TOPMUZIKANTEN!

De coverband voor een topfeest!
Act on Demand is een professionele top coverband bestaande uit de beste muzikanten met één belangrijk doel: iedere gelegenheid omtoveren tot een geweldig feest. Elk feest wordt pas onvergetelijk als top feestband Act on Demand is langs geweest!

De bezetting van de band bestaat uit 6 personen: een vierkoppige allround coverband en 2 fantastische vocalisten (2 zangeressen of 1 zangeres en 1 zanger).

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem