Programma Zomerfeesten Varkenmarkt vrijdagmiddag 24 augustus 2018

Live uitzending van Oké FM vanaf de Varkenmarkt

Live uitzending van Oké FM vanaf de Varkenmarkt

OKE FM is de streekomroep voor het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. OKE FM is in de gemeenten Aalburg en Zaltbommel te beluisteren via de kabel op 102. Daarnaast hoort u OKE FM in de ether op 106.4 FM (regio Aalburg), 105.3 FM (regio Langstraat) en 104.9 FM (regio Bommelerwaard).

OKE FM is jouw familieradio. De gehele dag wordt u verrast met de lekkerste muziek van toen en nu. Daarnaast hoort u veel muziek van eigen bodem. Om het uur hoort u bij ons het laatste regionieuws in de OKE Magazine Updates. Ook biedt OKE FM een brede programmering met informatie, amusement en actualiteiten. 

Programma Zomerfeesten Varkenmarkt vrijdagavond 24 augustus 2018

Shaky Ground

Shaky Ground

Shaky Ground terug op het podium!

‘Na vele vele jaren zijn we weer terug met Shaky Ground op de Gorinchemse Zomerfeesten’.
Dit lezen wij op de website van deze coverband en bij de zin die zij onder deze kop gezet hebben kunnen wij ons helemaal aansluiten: “En we gaan er samen met jullie weer een te gek feest van maken!!! Wij verheugen ons er enorm op….”

Wat kunnen wij hier eigenlijk nog meer aan toevoegen? Wij zijn blij dat ze op ons podium staan.

Voor velen is het een bekende coverband, maar mocht je nog niet weten wat je kunt verwachten we laten het ze zelf uit leggen. “kenners wisten het al, voor de beste funk, soul, disco, house & dance moet je nog steeds bij Shaky Ground zijn. Al 25 jaar speelt deze super-energieke topformatie zalen, kroegen, tv-studio’s en arena’s plat! Stilstaan is geen optie, ‘Shaky’ sleurt je als vanzelf de dansvloer op!

Shaky Ground geeft als enige band de ‘geslaagde party’-garantie!

Wij zijn dan ook zeer blij met het enthousiasme waarmee Shaky Ground de Varkenmarkt en hun optreden hier promoot. Ook weten wij dat ze niets teveel zeggen over de geslaagde feest-garantie en dat stilstaan geen optie is, ook dat is een feit.

Kortom zij hebben niets teveel gezegd en wij zeggen: Kom het zelf ervaren en feest en dans mee op de vrijdag bij Shaky Ground op onze Varkenmarkt Zomerfeest.

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem