Programma Zomerfeesten Varkenmarkt vrijdagavond 30 augustus 2019

Jody Bernal

Jody Bernal

Iedereen in Nederland kent Jody Bernal van zijn de enorme hit 'Que Si, Que No'. Tot vandaag is dit nummer nog steeds de langste genomineerde nummer één hit in de Nederlandse muziekgeschiedenis, 15 weken om precies te zijn! Verschillende hits volgden, nummers als ‘Oh Bambolero’, ‘Un Beso Mas’, ‘Me and You’, ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita’, waarmee hij talloze onderscheidingen en gouden platen heeft ontvangen. Jody is sindsdien een publiek figuur geworden vanwege zijn succes. Omdat hij jong en rusteloos was, kreeg hij vaak publiciteit in de media. Soms goed, soms slecht ..

Toen Jody's interesse in ‘housemuziek’ begon te groeien, begon hij zijn eigen muziek te produceren. Door discipline en doorzettingsvermogen leerde hij zichzelf muziek te produceren. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor clubs en festivals. Hij begon als DJ bij Club ‘NYX’ in Amsterdam. Het geluid van Jody, een populaire mix van house, disco en all-time hits, zorgde ervoor dat promotors van evenementen in het hele land zijn gepassioneerde DJ-set wilden boeken. En soms tijdens zijn DJ-set, wanneer de sfeer precies goed is, zingt hij zelfs ‘Que Si, Que No’ live om de menigte te laten zien dat hij nog steeds trots is op waar hij vandaan kwam ...

Jukebox Show

Jukebox Show

De basis van de show wordt gevormd door ‘DJ Tony Casanova’: een super foute, entertainende DJ. De cast van deze feestavond bestaat verder uit een zanger, een zangeres en 'Tony's Angels': twee prachtige danseressen die het publiek compleet uit hun dak laten gaan.

Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox met lichtgevende billboardswaar DJ Tony Casanova in staat. Vanuit de jukebox maakt hij samen met zijn team uw feest één om nooit te vergeten. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland!

De show begint met een spetterende opening waarna onze billboards met de grootste (o.a. foute) hits worden geactiveerd. Met één druk op de knop blijven er 2 hits over en dan is het aan het publiek om een keuze te maken; wordt het het nummer links, of het nummer rechts? Het publiek bepaald of uw feest een top feest wordt!

 

Deel Jouw idee!
#zomerfeestenselfie
Oordopjes Hans Anders
Dinsdag 27 Augustus: Jannes
Woensdagmiddag 28 Augustus: Saskia & Serge
Woensdag 28 Augustus: Rene Schuurmans
Donderdag 29 Augustus: Alex
Vrijdag 30 Augustus: Jody Bernal
Zaterdag 31 Augustus: Peter Beense
Zondag 1 September: Ronnie Ruysdael
Frits Swijnberg op de Varkenmarkt 2018
Dé Zomerfeesthit van de Varkenmarkt
Flashback naar 2015

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem