Programma Zomerfeesten Varkenmarkt vrijdagmiddag 18 augustus 2017

Live uitzending van Oké FM vanaf de Varkenmarkt

Live uitzending van Oké FM vanaf de Varkenmarkt

OKE FM is de streekomroep voor het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. OKE FM is in de gemeenten Aalburg en Zaltbommel te beluisteren via de kabel op 102. Daarnaast hoort u OKE FM in de ether op 106.4 FM (regio Aalburg), 105.3 FM (regio Langstraat) en 104.9 FM (regio Bommelerwaard).

OKE FM is jouw familieradio. De gehele dag wordt u verrast met de lekkerste muziek van toen en nu. Daarnaast hoort u veel muziek van eigen bodem. Om het uur hoort u bij ons het laatste regionieuws in de OKE Magazine Updates. Ook biedt OKE FM een brede programmering met informatie, amusement en actualiteiten. 

Vrijdagmiddag Live vanaf de Varkenmarkt: 12:00 tot 17:00

Programma Zomerfeesten Varkenmarkt vrijdagavond 18 augustus 2017

Glamourama

Glamourama

Met 10 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste coverband van Nederland. Deze kleurrijke feestmachine valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van feestband Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat feestband Glamourama! speelt), maar ook veel disco en dance classics en de grootste hits uit de jaren 80 en 90, aangevuld met de vetste rock hits en de grootste hits van nu! Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.

Glamourama wordt mede mogelijk gemaakt door: Fenexpo Businessdagen

 

Stef Ekkel

Stef Ekkel

Muziek is Stef Ekkel op het lijf geschreven. Op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in Cafe de Boterton te Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, het kon niet anders of Stef zou van zingen zijn carrière maken.

Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single Op Een Terrasje slaat direct aan. Vele succesvolle singles volgen.

In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee.

Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit De Smokkelaar. Johnny noemt Stef eenwaardige opvolger, het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single Top 100. 

 

In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit Liever Te Dik In De Kist op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

 

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem