Programma Zomerfeesten Varkenmarkt donderdagavond 17 augustus 2017

Helemaal Hollands

Helemaal Hollands

Na hun Tv-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo en Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. Het begon met hun artiestennaam Move-it en hun megahit ‘I Save the Day’. Wekenlang stonden zij in de  in de Top-40 en zongen zij heel Nederland plat met hun Engelstalige optredens.

In 2006 gooiden zij het roer om naar het Nederlandse lied en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’, ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Waar is dat feestje’ en vele andere hits, werd HELEMAAL HOLLANDS een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Dankzij Tv-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ is de naam Helemaal Hollands een begrip geworden.

Helemaal Hollands wordt mede mogelijk gemaakt door: Damen Shipyards

Henk Dissel

Henk Dissel

Henk is vanaf jongs af aan al bezig met zingen. Hij kreeg in 2008  de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Vanaf dat moment is zijn carrière als een speer omhoog gegaan. De afgelopen jaren heeft hij oa de volgende hit single's uitgebracht: Lange nacht, een Bom, Dansen, Rood Fruit, Alle Hoeken, Stap voor Stap en Bijna. Tevens is er in 2016 een album uitgekomen genaamd Stap voor Stap.
 
Henk zijn liedjes zijn zowel in het land als online erg populair. Zijn eigen youtube kanaal heeft op dit moment al meer dan 10 miljoen views gehad. In september 2014 ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent.

Inmiddels heeft Henk al een aantal jaren ruim 250 boekingen per jaar en heeft hij 2 succesvolle concerten gehad. Zijn 10 jarig jubileum heeft hij in april gevierd in de Afas Live (Heineken music hall). In de afgelopen jaren heeft Henk op de diverse grote evenementen gestaan: Toppers in Concert, Dutch Valley en diverse keren op de Tros muziekfeesten op het plein.

Henk Dissel wordt mede mogelijk gemaakt door: uw bedrijfsnaam hier? stuur een mail naar leontien@dezomerfeesten.nl

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem