Programma Zomerfeesten Varkenmarkt dinsdagavond 21 augustus 2018

Tommy Netten

Tommy Netten

Al jaren is Tommy Netten het gezicht én de presentator van De Zomerfeesten op de Varkenmarkt. Naast presenteren en zingen is Tommy ook eigenaar van het organisatiebureau TNE Entertainment & Events.

TNE Entertainment & Events heeft veel ervaring in alle soorten entertainment. TNE zorgt altijd voor een persoonlijke benadering waarbij elk onderdeel van het te organiseren evenement specifiek is afgestemd op de behoefte en wensen van de klant.

Tommy is op jonge leeftijd zelf als zanger, presentator actief geweest en heeft voor ontzettend veel bedrijven gewerkt. Van der Valk, RTL 4, Stage Entertainment, Omroep MAX, SC Heerenveen en  in een musical van Joop van den Ende zijn slechts een aantal  bedrijven waarvoor Tommy Netten werkzaam was. Later is hij zelf het entertainment gaan organiseren en sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Van kindershows tot seniorenprogramma's, van dinershows tot thema avonden, van livemuziek tot variété en alles wat daar tussen zit. 

Tino Martin

Tino Martin

Podium Varkenmarkt niet te klein voor Tino Martin.

Als we bekijken wat Tino Martin in zijn carrière al heeft bereikt, een uitverkochte Heineken Music Hall en een uitverkocht Ziggo Dome ,dan snappen jullie wel hoe blij wij zijn met het optreden van Tino Martin bij ons op de Varkenmarkt.

Al sinds de finale van Hennie Huismans Soundmix Show in 2012 treedt Tino veelvuldig op in binnen- en buitenland. Nummers zoals ‘Doe wat je wil’, een meezinger van ongekende kwaliteit uit 2013, geven zijn zangcarrière een boost.

Hij blijft zichzelf echter ontwikkelen en in 2014 komt Tino met drie nieuwe single’s uit, namelijk: ‘De gevierde man’; ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet mij vallen’. Drie nummers waarin hij zijn eigen sound goed laat horen en een nieuwe weg in slaat.

Máár sinds zijn optreden als kandidaat bij het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen is zijn bekendheid en zijn schare fans enorm gegroeid. Met het uitkomen van zijn eerste album: ‘Jij liet me vallen’ wat met een Edison bekroond werd, behoort Tino Martin tot één van de populairste Nederlandse artiesten van dit moment.

Andere bekende nummers en meezingers van Tino zijn: ‘Toch zal ik altijd aan je denken’;  ‘Later als ik groter ben’; 'Dat ik je zo zou missen' en 'Blijf bij mij'.

Wij denken dat een verdere introductie overbodig is en….

Als openingsact presenteren wij u dan ook…..
een artiest die geliefd is bij jong en oud….
een sfeermaker met echte meezingers….

Tino Martin!

Doe Maar Na

Doe Maar Na

De nieuwe Doe Maar tribute band heet 'Doe Maar Na'.

De band is ontstaan naar aanleiding van een eenmalig optreden maar al gauw stroomden de optredens binnen. De vier heren hebben een gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen u terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit passeren de revu.


Bezetting:

  • Geert Leurink (zang/gitaar)
  • Rutger Renden (zang/bas)
  • Alexander Klement (toetsen)
  • Mark Schreuders (zang/drums)

Agenda

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem