Het Arkels Visserskoor

Het Arkels Visserskoor

Ook dit jaar ontbreken zij niet op ons programma : Het Arkels Visserskoor.
Voor ons en het publiek is dit al jaren een succes-formule, een gezellige meezingmiddag met op het podium dit mannenkoor.
Deze senioren-middag is al jaren door oud én jong, een goed bezochte middag en ook nu zeggen wij houdt deze woensdag vrij in uw agenda.

Al meer dan 20 jaar treedt het Arkels Visserskoor met succes op.
Op 1 oktober 1995 stak een aantal leden van een traditioneel mannenkoor de koppen bij elkaar en besloten als "zingende vissers" aanwezig te zijn bij een regionale maritieme dag.
Deze dag was een succes en het leverde de groep zangers diverse aanvragen op voor meer optredens. Vanaf dat moment was het Arkels Visserskoor geboren en treden zij regelmatig op.

Hun repertoire bestaat uit ruim 100 nummers variërend van : Nederlandstalige meezingers; lerse ballads; Engelstalige shanties en evergreens en ook een aantal bekende Duitstalige nummers.

Meedeinen, armen in elkaar en van links naar rechts bewegen, dat is wat er ook dit jaar staat te gebeuren tijdens een optreden van het Arkels Visserskoor en natuurlijk zal het publiek uit volle borst meezingen.

Naam
Het Arkels Visserskoor
Waar?
De Zomerfeesten Varkenmarkt
Varkenmarkt Gorinchem
Begin
22-08-2018 14:00
Eind
22-08-2018 17:00

Andere Evenementen

Agenda

22
aug
De Zomerfeesten Varkenmarkt

Powered by:

De Zomerfeesten Varkenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting De Zomerfeesten Varkenmarkt Gorinchem

Webdesign en CMS door De Webmakers Gorinchem